65th Annual White Elephant Blow Out Sale

三月 2 @ 10:00 am 三月 3 @ 3:00 pm

The 65th annual White Elephant Sale (WES), a Bay Area tradition and the largest rummage sale in Northern California.

Catch the biggest discounts on these final days of the White Elephant Sale. Markdowns happening all day! Admission is free, but tickets are required and only 2200 shoppers allowed per day.

Tickets are now available at whiteelephantsale.org

捐赠给白象拍卖会

通过捐赠您的二手物品来支持白象拍卖会和OMCA!当你收集你的捐赠品时,请查看 "不能带走"的清单以了解更多信息。

About The Oakland Museum Women’s Board

The White Elephant Sale is held annually in the Spring, attracting shoppers of all ages from the greater Bay Area and beyond.

The sole purpose of the Oakland Museum Women’s Board (OMWB), a dedicated group with 114 year-round members, has been to raise money to support the Oakland Museum of California acquisitions, exhibitions, educational programs, capital improvements, and more. Since 1959, the OMWB has contributed over $30 million to the Museum. With the help of a thousand dedicated volunteers, they work year round to organize and present the White Elephant Sale which attracts shoppers of all ages from the greater Bay Area and beyond.

奥克兰妇女委员会标志2023

相关的

星期五 Nights | Live Music by MacArthur Maze, Sketchboard Live Drawing Sessions, and set by DJ Ron Reeser

星期五 Nights at OMCA brings back a 星期四 After Hours special, Sketchboard Live Drawing! This 星期五 OMCA invites visitors to bring their sketch pads and appetites and get creative in the Museum’s Gallery of California Art with live drawing sessions.

Gallery Chats at OMCA

Join us for Gallery Chats, an opportunity to chat with and ask questions of our enthusiastic and knowledgeable OMCA Facilitators.

星期五 Nights at OMCA | Live Music with Alphabet Rockers, Drag Storytime with Per Sia, Wire Sculpture Making, Gallery Chats, and DJ set with Siyah

Pump up the joy this first 星期五 at 星期五 Nights at OMCA! Join us as the intergenerational hip hop group, Alphabet Rockers, explores elements of hip hop and leads audiences to shared moments of joyful expression, uplifting affirmations, and celebratory movement. Drag Storytime keeps the empowering energy flowing as drag artist Per Sia brings Tyler Feder’s preschool picture book, Bodies are Cool, to life with an exuberant read-aloud alongside bright and friendly illustrations to captivate all.